CASA AUGUSTIN, Casa mobilei - mobila, servicii, productie Cluj-Napoca, Abrudtasmansfeergroot

NOU!  Angajam personal pentru montaj si livrari mobila! Sunati la: 0729400040;072940030

Mobilierul pentru casa dumneavoastră nu este un lucru pe care îl cumpăraţi în fiecare zi. Din acest motiv, alegerea pieselor adecvate pare a fi o acţiune  destul de grea, care pe lângă faptul că vă consumă mult din timpul care şi aşa este destul de scurt, vă mai consumă şi multă energie. Însă, dacă ştiţi unde să căutaţi vă puteţi face mai mult timp liber şi această activitate poate deveni chiar o plăcere.

  Cu o experienţă de peste 10 ani in comercializarea de mobilier pentru locuinţă şi birou,  CASA AUGUSTIN-Casa mobilei,vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră de mobilier cu produse de calitate, cu piese de mobilier moderne sau clasice, din lemn  masiv sau din materiale compozite, mobilier diversificat pentru toate gusturile şi în difertite stiluri. Şi pentru că pe parcursul unui an apar foarte multe produse noi, aici veţi găsi întotdeauna ceva nou şi interesant, la un raport calitate-preţ in permanenţă îmbunătăţit! Comercializarea acestor produse se realizează atât en-gros cât şi en-detail, vânzarea către populaţie incluzând şi sistemul de rate.

 

Obiectul de activitate al societatii noastre este comercializarea de mobilier, transporturi interne de marfuri dar şi producţia de mobilier la comandămobilier personalizat, chiar unicat, adaptat spaţiului şi cerinţelor clienţilor noştri. Pentru aceasta vă punem la dispoziţie un serviciu de proiectare şi consultanţă gratuită (in Cluj-Napoca), iar tehnologia modernă pe care o folosim, ne asigură o calitate excelentă şi un preţ rezonabil pentru mobilierul produs.

Caipi_2F-OTM__Ho_SC800 Pentru a economisi timp şi pentru a evita cautarile dificile, dintr-un magazin in altul, prin diferite zone ale oraşului, vă aşteptăm să treceţi pe la CASA AUGUSTIN-Casa mobilei şi veti găsi mobilă pentrubucătărie, living (holuri, coltare, canapele, biblioteci, bufete, vitrine), dormitor (dormitoare si paturi moderne sau clasice), camera copilului si camere pentru tineret, birouri si scaune ergonomicedirectoriale sau executiv,precum si o gama variata de saltele.

 

Cu o calitate superioară a produselor si cu o experienţă deloc de neglijat, CASA AUGUSTIN-Casa mobilei, reprezintă un punct de referinţă pe piaţa mobilierului. Dacă doriţi varietate, stil, confort şi rafinament si un pret bun, vă asteptăm cu drag în showroom-urile noastre, iar pe acest site vă dorim navigare plăcută!

 

 


 
Copyright © 2019 Casa Augustin. Toate drepturile rezervate.   Webdesign: Algorithm  

Tel-Info Protectia Consumatorilor: 0800 080 999 | anpc.gov.ro